SeLaMaT DaTaNg Ke BLoG SaYa

SeLaMaT DaTaNg Ke BLoG SaYa
Assalammualaikum SeLaMaT DaTaNg Ke BLoG SaYa

Monday, 31 December 2012

TeMPuhi DenGAn KesAbAraN

Salam.aku first time belajar buat blog ni.orang kata kalau ada usaha adalaa hasilnya hehee..okay harini aku nk cerita sikit....selama 17 tahun ni..aku telah mengharungi pelbagai cabaran..dari sekolah tadika hingga lah ke sekolah menengah..dan aku telah berkawan dgn rakan2 yg berlainan kaum dan bangsa..kadang2 bila aku keluar gi jalan2..mesti aku akan terjumpa kawan2 aku sewaktu sekolah rendah..dunia ini kecil rupanya..berjalan beribu batu jauh mana sekali pon..kalau kita ditakdirkan ...mesti kita akan berjumpa dgn rakan2 kita.

relax kejap..minum dulu..........

okay..aku rasa bersyukur sangat2...kerana aku mempunyai kawan dari KL-PERAK..apabila aku meningkat usia 17 tahun..aku telah mengharungi tempuhan yang sngat berdebar iaitu SIJIL PELAJARAN MALAYSIA..dan alhamdulillah aku telah mengharunginya dgn selamat..aku berjanji pada diri aku..aku ingin sambung pelajaran aku ke universiti dan insyaAllah akan ke overseas :) doakan aku yer!!!!hehe..dan kalau ada rezeki kita jumpa di IPTA,UNIVERSITY,KOLEJ or whatelse...


ouhh...sebelom terlupa..aku nak gitaw sikit..aku dpt PLKN hehee...mula2 aku rasa bosan kalau gi sana..tiba2 aku rasa best pulak sebb kat sana mesti dpt pelajari ilmu dan dpt kawan dri pelbagai negeri..selama 3 bulan kt sana..aku harap2 takder apa2 yang jadi pada diri aku..hehehe...dan aku berniat untuk mempelajari ilmu dan berkawan orang disana..dan aku akan menjaga batas pergaulan..insyaAllah..kalau korang ada masa lawat laa aku..kalau boleh bawaklaa buah tangan sekali ahhahaaa....
oklaaa yer...aku rasa kat sini sja aku nak kongsi crita aku..kalau ada apa2 lagi aku inform kat sini okay..heheh..selalu laa lawat blog aku ni hohoho..

SALAM>

No comments:

Post a Comment